Vissza

Rólam

Webdesigner és front-end developer vagyok, jelenleg Magyarországon, Hévízen.

Szabadúszóként dolgozom, és folyamatosan képzem magam, jelenleg a Google ösztöndíj programja keretében a Web Mobile Specialist képzést végzem.

A sitebuild mellett SEO szövegírást is vállalok.

Karrierváltóként érkeztem a szakmába, agrármérnök/növényorvos végzettséggel először középvezetőként, később a saját vállalkozásomban dolgoztam. Már itt megtanultam, hogy az online megjelenés egy vállalkozás életében sem nélkülözhető, így elkezdtem a saját honlapom kialakítását Wordpressel.

Ehhez hamar társult az online marketing, majd a weblap használhatóságát adó UX design tanulása. A vevőszerzést segítő szöveg, a SEO megismerése szintén egy nagyon fontos mérföldkő volt.

15 év után úgy gondoltam, nem kockáztatom tovább a vegyszerekkel való foglalkozást, és az eddigi hobbimat, a kódolást, webfejlesztést fogom teljes erőbedobással csinálni. Szerencsére ösztöndíjjal, szakmai gyakorlatok keretében éveket éltem angol nyelvterületen, így nem gond angol nyelvű képzésekben részt vennem. Sokat tanultam online, a Google Udacity, a Harvard online oktatása keretében. Szintén nagyon sokat köszönhetek az OWT tanfolyam remek mentorainak, akik a tanfolyam befejzése óta is segítenek és további fejlődésre ösztönöznek.

Nagyon szeretek weblapokat készíteni. Szép képekkel, színekkel dolgozni alapvetően jó dolog, de ezeket összerakni egy élő, kattintható, információ hordozó és főképpen: a megrendelő számára hasznos, pénztermelő honlappá, ez mindig sikerélmény.

Az elmúlt időszakban a sitebuild, webdesign volt a fő tanulási, gyakorlási irányom. Következő lépésként most a JavaScript tudásomat fejlesztem tovább, hogy back-enden, Node, Express használatával is boldoguljak.

Szintén új irány a Mobil webfejlesztés, amihez a Google Udacity nanodegree programjában nyertem egy ösztöndíjat.

Képzések:

Gyakorlat:

Skillek:

Portfólió megtekinthető:

Portfólió

Ha valamilyen projektben, elképzelés megvalósításában segíthetek:

Kapcsolat